Choď na obsah Choď na menu

St. Louis Blues övervann San Jose Sharks med 5-3: Brandon Saad gjorde en ställning

Brandon Saad gjorde två mål i sin andra match efter covid-19-listan och St. Louis Blues använde en andraperiod med tre mål för att slå San Jose Sharks med 5-3 på torsdagskvällen. En trevlig kväll för spelare i St. Louis Blues Tröja. Innan de kom har San Jose en stabil 6-3-0-start på säsongen, bra för trean i Pacific Division. De gick 3-3-2 i sin säsongsserie mot St. Louis förra säsongen.

Den 21-årige målvakten Joel Hofer gjorde sin NHL-debut i torsdags på SAP Center mot San Jose Sharks. Tonåringen har förväntat sig att bära en St. Louis Blues Tröja hela tiden. Han valdes ut av Blues i den fjärde omgången av 2018 års draft, och Ville Hussos frånvaro gör att Hofer kan starta i en andra halvlek. Sharks kommer att haka på ungefär sju rookies ikväll och har korta skyttar från förra säsongen. Det var också en kväll för att visa upp ny hockey tröja.

Dessutom har Jordan Binnington en mycket bra start den här säsongen, med ett rekord på 5-1-1, 2,42 mål mot snittet och en räddningsprocent på 0,929. För Saad, nattens hjälte, gjorde han ett korthänt mål i den första perioden och utjämnade matchen i den andra med ett jämnt mål. Han har jobbat hårt för att förtjäna denna hockey tröja. När han återvände från Covid på onsdagen i LA, hade Saad fem skott på mål, vilket bevisar hans nyckelroll för truppen mot Sharks.