Choď na obsah Choď na menu

Jack Campbell gjorde 26-räddningar shutout när Leafs slog Knights med 4-0

Auston Matthews gjorde två mål och Jack Campbell gjorde en 26-räddningsavstängning för Toronto Maple Leafs i en 4-0-seger över en uttömd Vegas Golden Knights laguppställning på tisdag. Mitch Marner hade ett mål och assist till Matthews båda mål. William Nylander la till ett mål och en assist. De jobbade så hårt i sin hockey tröja. Halvvägs genom perioden kontrollerar Maple Leafs spelet med lätthet, leder i skott 6-1, och lättar inte alls.

Campbell utsågs nyligen till ett andralag i mitten av säsongen All-American av The Athletic. Han tillsammans med Ilya Mikheyev och Jason Spezza kommer att vara UFA. Han stoppade 12 skott i den tredje perioden på väg till sin första shutout sedan han slog Calgary Flames med 2-0 den 20 mars 2021. Vilken dag att minnas i Toronto Maple Leafs Tröja. Hans avstängning kom också på en dag av mediarapporter som spekulerade om en förlängning av kontraktet för målvakten.

Leafs maktspel är återigen dominerande, och vi spenderar större delen av tiden framför Vegas-nätet tills Auston Matthews dubblar ledningen. Hans hockey tröja såg fin ut. Huvudtränaren Sheldon Keefe var nöjd med det arbete hans spelare gjorde efter matchen. – Från början tog vi kontroll över matchen. Det var en fantastisk kväll för en hemmamatch, publiken i Toronto Maple Leafs Tröja var inne på det, mycket att hurra för.