Choď na obsah Choď na menu

Cale Makar återvände för Avalanches 7-1 vinst över c

The Avalanche visade upp sin mest kompletta prestation under den unga säsongen torsdag kväll i en 7-1 hemmaseger över Vancouver Canucks. Det var kul att se spelare i hockey tröja vinna igen! Under de första 11 minuterna av torsdagens match, när Vancouver Canucks hade ett skott och Colorado Avalanche hade tre mål. Avalanche övervann frånvaron av stjärncentern Nathan MacKinnon, med Valeri Nichushkin som gjorde mål när han kom tillbaka från skada och Mikko Rantanen hade ett mål, två assist. Vi bör tumma för spelarnas uppvisning i Colorado Avalanche Tröja.

Under tiden återvände Cale Makar för att spela efter att ha missat de två föregående matcherna med en överkroppsskada. Vilken fantastisk syn för fans i hockey tröja. Den första perioden var precis vad vi kunde ha hoppats på från det här laget, då lavinen stormade ut ur portarna. Colorado utökade ledningen ögonblick senare när Makar laserade in pucken till Landeskog i hörnet för en enkel målchans. Och i början av den andra perioden tilldelades Avalanche fler enkla målchanser och sprang så småningom upp skottklockan till 17-3.

"Jag tror att vi idag har satt ihop hela paketet," sa Avs tränare Jared Bednar. "Det här är sättet vi måste spela för att ha framgång." Makar var exalterad över att komma in igen, han sa: "Jag började förstå det med de senaste matcherna jag var där." Det har varit länge att inte se honom klä sig i en Colorado Avalanche Tröja. Tyvärr fortsätter Avalanche att få svåra nyheter på skadefronten, då Bowen Byram inte återvände till matchen efter att ha drabbats av en skada i den första perioden.