Choď na obsah Choď na menu

Ducks studsar tillbaka från fyra förluster för att slå Kings med 5-4

Anaheim Ducks blåste en tremålsledning i den tredje perioden innan de samlades för en 5-4-seger över Los Angeles Kings på tisdagskvällen i säsongens första Freeway Faceoff. Troy Terry, Kevin Shattenkirk och Cam Fowler bar facklan för Ducks i frånvaro av Getzlaf, deras andra ledande målskytt. Deras briljanta skärmar gjorde fansen i hockey tröja upphetsade. Shattenkirk slog in ett mål och assist och gjorde det vinnande målet i straffläggningen medan ohn Gibson gjorde 30 räddningar för Ducks, som hade förlorat fyra av fem.

Tyvärr drabbades Ducks kapten Ryan Getzlaf av en ospecificerad underkroppsskada i tisdagens match mot Los Angeles Kings i Staples Center. Det störde lite för spelare i Anaheim Ducks Tröja. Inför denna match favoriserades Los Angeles Kings i matchen medan Anaheim Ducks var underdog. Båda klubbarna visar betydande framsteg den här säsongen efter att ha nått botten med samtidiga treåriga slutspelstorka, så att de har belönat en livlig publik i hockey tröja med ett spel som brinner.

Shattenkirk och Trevor Zegras gjorde mål i straffläggningen och Ducks vann en 5-4-seger, efter att ha slösat bort en 4-1-ledning i den tredje perioden. Den förstnämnde stal pucken i den neutrala zonen och gjorde mål på ett handledsskott strax innanför blålinjen för en 2-1-ledning vid 17:53 av den andra perioden. Fans i Anaheim Ducks Tröja är glada över segern men hoppas att kaptenen Ryan Getzlaf snart kan återhämta sig från en ospecificerad underkroppsskada.